Avondvoorstellingen

Kaarten voor de avondvoorstellingen zijn te koop via bioscopenleiden.nl en aan de kassa van het Lido.

Verder

Dinsdag 7 maart

Kills on Wheels
18:45
Twee fysiek gehandicapte tieners, waarvan één in rolstoel, ontmoeten ex-brandweerman Rupaszov, die ook in een rolstoel zit. Ze komen er per ongeluk achter dat hij tot de maffia behoort, en beslissen zelf om ook als huurmoordenaars te gaan werken, met als perfecte dekmantel hun handicap. Het klinkt stoer, maar de realiteit laat al snel de andere kanten van het werk zien. Originele coming of age met heel veel actie en in-your-face humor.

Bekijk de trailer

Koop / reserveer tickets

 

 

Oh Brother, Where Art Thou?
18:45
De door Homerus vastgelegde omzwervingen van Odysseus worden nog eens overgedaan in Mississippi. Drie ontsnapte gevangenen gaan op zoek naar een vermeende schat en vinden alle obstakels en verleidingen op hun weg die ook in de Odyssee een rol spelen.

Bekijk de trailer

Koop / reserveer tickets

 

 

 

Donderdag 9 maart

Life of Brian
18:45
Satire van Monty Python over het leven van de onbenullige Brian, die zo’n 2000 jaar geleden toevallig één stal verder werd geboren dan Jezus.

Bekijk de trailer

Koop / reserveer tickets

 

 

 

 

Vrijdag 10 maart

Me and Earl and the Dying Girl
18:45
Film over Me, Greg Gaines, and Earl, zijn beste vriend of ‘collega’, and the dying girl: Rachel, een meisje met leukemie. Greg, een student in zijn senior year, gaat alle diepgaande relaties uit de weg, om drama en verdriet te voorkomen. Hij durft zijn beste vriend Earl niet eens een vriend te noemen, dus zijn ze ‘collega’s’. Greg wordt gedwongen te veranderen, wanneer hij van zijn moeder vrienden moet worden met Rachel, die kanker heeft. Via Rachel leert Greg hoe belangrijk echte relaties en vriendschappen zijn. Dramafilm met een grote dosis humor.

Bekijk de trailer

Koop / reserveer tickets

 

Le Tout Nouveau Testament
18:45
God bestaat echt en hij woont niet in de hemel, maar in Brussel. Zijn dochter Ea verveelt zich te pletter en kan er niet tegen hoe God de mensen behandelt, laf achter zijn computer in afgesloten flat. Ze komt in opstand, hackt zijn computer en gaat een avontuur aan in de buitenwereld. Een film waarin iedereen zich kan herkennen, om kan lachen en vervolgens in Ea gaat geloven.

Bekijk de trailer

Koop / reserveer tickets